”Kära Erik ! Stort tack för mycket gott samarbete under många år kring Stockholm Water Prize ! Ditt personliga engagemang i priset och din profesionalitet när det gäller arrangemanget har betytt mycket för vattenprisets nuvarande status och image. ” Stockholm Water Foundation

Events

Stockholm Water PrizeStiftelsen Stockholm Water Foundation

 

Stockholm Water Prize.

Eventets namn: Stockholm Water Prize Ceremony & Royal Banquet

Prisutdelning och kunglig bankett med underhållning för ca 700 gäster.
Erik Kristensen har sedan 1996 haft uppdraget för stiftelsen.
Beskrivning
Uppdraget består av att, enligt beslutad budget och i samarbete med Stockholm Water Foundation, planera och genomföra Stockholm Water Prize prisutdelning och en efterföljande bankett i Stockholms Stadshus. Priset delas ut av H.M. Kung Carl XVI Gustaf i samband med den årliga internationella kongressen ”World Water Week in Stockholm”. D.D.M.M. Konungen och Drottningen deltar i eventet.
…från idé till genomförande
I uppdraget ingår att komma med idéer, producera program, kontraktera artister, ta fram erforderlig teknik, arrangera utsmyckning samt att på plats genomföra och logistiskt ansvara för evenemangets underhållning.


Svensk Exportkredit AB

Eventets namn: Musikaliskt Äventyr.

Kund-arrangemang för ca 450 gäster.

Under 11 år har Erik Kristensen ansvarat för eventet.

Beskrivning

Svensk Exportkredit vill stärka sin position på den nationella och internationella ekonomiska marknaden. Detta gör man genom att bjuda sina kunder, samarbetspartner och övriga affärskontakter på ett spännande musikaliskt äventyr. Konserten bjuder på en specialarrangerad musikföreställning, som innehåller en unik mix av vårt lands mest intressanta och aktuella artister.  Mötet mellan publik och scen blir till en magisk och oförglömlig upplevelse.

…från idé till genomförande

I uppdraget ingår att komma med idéer, presentera och kontraktera artister, kontakta kapellmästare, bilda en orkester, producera hela det musikaliska programmet, ta fram erforderlig teknik, till att dokumentera av konserten. Ta fram förslag till utsmyckning samt slutligen genomföra och logistiskt ansvara för evenemangets underhållning och förtäring